Lucru în Europa cu Birja.md

6 Jun 2019, 13:15 1627
Lucru în Europa cu Birja.md

Cu doar câțiva ani în urmă, majoritatea locurilor vacante pe care cetățenii noștri, le puteau primi în străinătate sugera angajarea ilegală.

Oamenii, luând în considerare toate riscurile, mergeau la aceasta, doar pentru a câștiga bani și adesea, acest lucru avea consecințe triste.

Acum, oferte ilegale de muncă deasemenea persistă, însă oamenii au devenit mai informați, din punct de vedere juridic. În plus, găsirea unui loc de muncă legal în Europa este mai accesibilă.

 

Birja.md, este specializată în angajarea în Uniunea Europeană. Conform solicitărilor angajatorilor, căutăm și selectăm angajații care sunt cointeresați de lucru în țările europene.

Conlucrăm doar cu angajatori fiabili și licențiați, care respect legile muncii.

Managerii noștri vă vor ajuta nu doar să găsiți posture vacante în funcție de dorințele și nivelul de calificare, ci și să hotărâți toate formalitățile juridice și documentare. Aceștea vă vor ajuta la pregătire a actelor, obținerea unei vize, încheierea unui contract de muncă. După plecare toți angajații sunt sub supraveghere și sunt ajutați la clarificarea tuturor întrebărilor apărute.

 

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă temporar în străinătate, drepturile dvs. vor fi protejate în același mod ca și atunci când solicitați locuri de muncă permanente.

Găsirea unui loc de muncă Legal în străinătate este primul pas spre schimbări mari. Cu ajutorul Birja.md veți face acest pas cu îndrăzneală și cu încredere.

Primul pas a fos tdeja luat - ați citit articolul.

 

Sunați la 0/22/ 866-688 și alegeți locul de muncă –noi vom face restul! Dacă sunteți pregătiți să lucrați, suntem încântați să oferim oportunități de muncă fiabile.

Birja.md, agenția de ocupare a forței de muncă peste hotare, are toate certificatele și permisele necesare.

Vom fi încântați să vedem cea mai apropiată cooperare în găsirea și obținerea unui loc de muncă în străinătate. Așteptăm apelurile dvs. la 0/22/ 866-688. Fără îndoială, veți obține exact munca și oportunitățile pe care nici nu le-ați visat!